Frøy Kapital ansetter Tomas Okstad og Thomas Hanssen

Frøy Kapital ansetter Tomas Okstad som Investeringsdirektør og Thomas Hanssen som analytiker.

Tomas Okstad er 40 år, bor i Oslo og kommer fra Steinkjer. De siste 14 årene har han jobbet i Nordea Investment Banking som direktør med fokusområder innenfor akvakultur, infrastruktur, kapitalmarked og M&A. Han er utdannet på BI i Sandvika og har en Master innen Finans.

«Frøy Kapital vil i årene som kommer investere betydelige beløp i å utvikle virksomheter langs kysten. Både arbeidsplasser og verdier skapes i kystkommuner under et norsk eierskap, og jeg ser frem til å bidra i dette arbeidet», sier Tomas.  

Thomas Hanssen er 31 år og bor i Trondheim. Han har erfaring som Senior revisor hos EY, senior kreditt analytiker hos Nordea og som controller i GK. Thomas er utdannet på NHH og har en Master innen Finans.

«Jeg ser frem til å ta fatt på jobben i Frøy Kapital, og til å jobbe med noen av de mest spennende næringene vi har i Norge, nemlig fiskeri og havbruk samt tilknyttede næringer», sier Thomas.

Begge vil begynne rett over nyårsskiftet og vi gleder oss til å få dem på plass.

Samtidig med ansettelsen av Tomas Okstad etablerer Frøy Kapital et kontor i Oslo, som utgangspunkt for samarbeid med relevante miljøer i hovedstaden.

 

Med vennlig hilsen

Roger Granheim
Adm direktør